LAMBERTSETER
OPPSAL
NORDSTRAND
RAKKESTAD

   STEP UP DANSEKLUBB   

Subtitle

Click to edit table header
 
 KURSBESKRIVELSER 
 • Småstjerner  2-4 år Vi bruker kjente barnesanger og timen er pedagogisk lagt opp til denne aldersgruppen. Her lærer  man sakte, men sikkert koordinasjon og kroppsbeherskelse på en morsom måte. En flott time hvor foresatte, eldre søsken eller besteforeldre kan være dansepartner.

 
 
 • Ministjerner  4 - 6 år  Kjempemorsom time for gutter og jenter. Her lærer du det grunnleggende innen barnedans og all musikk er godt tilpasset alderen.  Vi er kjent for meget gode timer og variasjon i trinn, musikk og bevegelser er stor. Vi danser i ring, to og to eller gjør " over gulvet " øvelser, alt pedagogisk lagt opp til alderen.  Av og til har vi hinderløyper og danseleker og det er kjempe moro!  Passer bra for all videre dans eller aktivitet i livet. Her er det ingen voksne i salen når vi danser.

 
 
 • Freestyle Discojazz ( forkortes med FDJ ellr Freestyle)  Norges mest populære dansegren for barn og ungdom! Her lærer du fartsfylt dans som alle kan klare! Kjempegøy med en inspirerende og dyktig trenere.  Musikk med tempo og trinn med futt i! Her trenes, tøyes og danses det og alle kan konkurrere da dette er en ren konkurransegren (vi følger barneidrettsbestemmelsene).
 
 
 • Mini Cheer 5- 7. Cheerdance er en forgrening av cheerleading. Her danses det til musikk for aldersgruppen, . Vi lærer bl.a. jazz, stylemoves, Cheer hopp og selvsagt bruker vi pom- poms (Bestilles gjennom  SSU eller så kan man låne). Utrolig moro og meget bra for kroppen. Poms Poms tas i bruk utover i kurset da grunntrinn ves inn først.

 
 
 • Slow Dance. En nydelig og rolig dansegren med utspring fra freestyle discojazz. Elementer fra Rumba, Klassisk og Akrobatikk benyttes og gjør dette til en sterk, grasiøs og spennende dans.  Her konkurreres det innenfor Norges Danseforbund og det er fritt frem for alle som vil prøve seg.

 
 
 • Barnefreestyle  5 - 7år  Norges mest populære dansegren! Dette er eksplosiv dans som alle kan klare og ha glede av. Kjempegøy med en inspirerende med dyktig trenere som fletter inn litt lek og moro i undervisningen- Fartsfylt og moro!   Man kan være med på dansekarusell (konkurranse der alle får pokal) om man vil det og få oppfølging av trenerne våre.
 
 
 • Cheerdance (Grunnkurs i Cheerdance heter Jr.Cheer). Cheerdance er en forgrening av cheerleading. Dette er formasjonsdans og vi lager en spennende koreografi hver sesong.  Vi trener turn, jazz, stylemoves, Cheer hopp og selvsagt bruker vi pom poms. Utrolig moro og meget bra idrett med kondisjon, stretch, spenst og styrke lagt inn i treningene. Poms Poms tas i bruk utover i kurset da grunntrinn øves inn først.  Etter hvert kan man søke seg over på konkurransetroppene Nordstrand Starlets ,Nordstrand  Rockettes eller Queen Vixens Crew.
 
 
 • Queen Vixens Crew (Lukket)  Send E-post til marie@studiostepup.com om du vil være med! Cheer dance med hip hop og formasjoner.  Utrolig moro for de som vil konkurrere og være en del av et lag.  Vi bygger ikke pyramider, men du lærer tøffe koreografier med formasjoner, hopp og pom poms.

 
 
 • Nordstrand Starlets  (Cheer dance) Lukket gruppe.  Cheerdance oppvisning /konkurransetropp. Her må man danse minimum to timer pr uke og det er møteplikt på treninger. Her går treningen foran bursdager, men vi har det KJEMPEGØY og drar på tur en gang i året for å være med på NM.  Opptak en gang pr år dersom noen har sagt fra seg plassen eller blitt for gammel. Neste gang er August 2015. Sett deg gjerne på venteliste kurs@studiostepup.com

 

 • Hip-hop Her holder vi oss til de forskjellige stilene innen Street Dance som bl.a.  New School, Old School, ragga, lyrisk Hip Hop m. fler. Passer for alle, både gutter og jenter. Mulig å konkurrere alene, par eller i crew på 7 stk. hvis man ønsker litt mer ut av treningen.    


 • Lyrisk Jazz  Her danser vi jazz/moderne og tolker musikken når vi danser den. Har du sett Maddie Ziegler danse i musikkvideoen «Chandelier» ? Det er moderne og lyrisk og her danser vi på noe av samme måten. Velkommen til en time med masse floorwork og over gulvet øvelser.

 • Musikal Dette er for de som liker sceneopptreden der sang, dans og teater er representer i koreografien. Her er det mye drama og man utspiller gjerne en rolle i koreografien. En danseklasse varer i 90 minutter. Er man ikke fullt så «showete» og ønsker mer dans er Show Dance partiet for deg som også tar utgangspunkt i kjente musikaler og filmer.

 • Akro / Turn Vi har turntrener med lang fartstid i Oslo Turn og lærer bort alt fra å stå på hendene til flik flak. Et kurs er på maks 8 deltakere for god oppfølging og grunnkurs for alle. 
 
 
 • Show Dance (Broadway jazz) Her lærer vi både identiske og egenkoreograferte danser fra kjente filmer og show innen sjangeren. Det er ikke sang på disse timene, men man kan allikevel danse til kjente musikaler. Ønsker du sang og dans er kurset «Musikal» perfekt for deg.
 
 
 • Privattimer I alle kurs og stilarter kan du ta privattimer. Dette koster fra 200,- til 400,- pr halvtime. Kanskje du vil konkurrere eller bare bli bedre, eller kanskje du skal på audition?  Fullt fokus på deg i den tiden dere holder på


 
 
 
 
    KURS  FOR VOKSNE

 • Medisinsk Yoga
 •  Klassisk Teknikk Vi jobber med holdning, kjernemuskler og streching.  VI jobber ved barren og lærer det grunnleggende innen klassisk. En flott teknisk time som er super for alle. Anbefales konkurransedansere og alle som vil få godkroppsbeherskelse.
 • Yoga  med fantastisk dyktig instruktør « Yan Fei».  Her får du beste innen styrke for ledd og fleksibilitetstrening for muskulatur.
 • Hot Street  Grunnkurs i feminin streetdance, passer for deg som liker å smile og le på timen og ikke tar deg selv så høytidelig   Vi fletter inn trening for mage/ rompe og lår.
 • Hip Hop  Super nybegynner kurs for deg som vil trene autentisk Hip Hop på dansestudio. For damer og menn fra 30 år +
 • Tease Dance Kom deg i form ve Kjempegøy og kurset har også vært holdt med vår instruktør på kjente Pineapple i London.
 • Boot Camp  Utendørstrening  mandager hele året på Ekeberg. Send SMS til 988 02 892 om du vil være med.
 • Bikini Boot Camp ( Oppstart april  2015 )
 • Mommy & Me / Aktivmamma ( Oppstart januar )
 • Thai Chi
 • Kostholdsveiledning i gruppe ( oppstart  januar )Samtalegruppe som møtes en gang i uken i 10 uker. Passer deg som synes det er vanskelig å holde vekta, være sunn og som sliter med alle rådene der, hva som lønner seg osv.  Passer for deg som gjerne starter på «scratch» og tar i mot sunne og gode råd som virker. Vekt og mål inkludert.