top of page

Dans for spesielt kule Kids

I 2014 startet Step Up med kurs for barn og ungdom som trenger litt mer tilpassede klasser. Eneste formål var å skape bevegelsesglede for barn og unge i nærmiljøet, noe det har blitt og mye mer. Klassene foregår på lørdager på Lambertseter utvalgte helger gjennom sesongen.

 

Danseklassene er lystbetonte, morsomme, kreative og skal gi bevegelsesglede. Vi har holdt kursene siden høsten 2014 og mange har vært med oss fra starten, først på SuperKids og senere på Super Teenz. Vi storkoser oss !

 

Vi er ikke spesialpedagoger, men dansere og instruktører med stort hjerte for dansen og barna. De som vil være med på oppvisninger og konkurranser kan det. 

 

Nederst på siden finner du datoene - disse står også i timeplanen når du klipper "les mer". 

 

Super Kids              Super Teens        Step Up Queens   

22860160_10155318713888285_5691832484622
StepUp%25202020%2520_6432_edited_edited.
IMG_0007_edited.jpg

SUPERKIDS 

Dette er for barn som trenger litt mer tilrettelagt aktivitet, men som vil lære å danse og ha det gøy til kul musikk. Her lærer du alt fra ballett til hip hop og har hinderløyper en gang i ny og ne. Blime` dansen er stor favoritt, men vi er også prinsesser, sjørøvere og finner på annet moro sprell. 

Foresatte er med inn og deltar sammen barnet i starten til han/hun kjenner seg trygg hos oss og til vi har blitt kjent med hverandre.

 

VED PÅMELDING:  

Det er også supert om du ved påmelding også tar kontakt på E-post  og forteller oss litt om ditt barn, utfordringer i grupper, språk, syn/hørsel, favorittsanger, ting som er trygt og hva som kanskje kan utløse usikkerhet.

 

De første gangene er foresatte eller assistent/ledsager med i danseklasser

 

IMG_1172.jpg

                 SUPER TEENZ

For jenter og gutter 11+ år som vil danse alt fra jazz, blime`danser og hip Hop. Vi har assistenter på timen, men ved noen anledninger er det foresatte eller egne assistenter som er med.

 

Vi jobber med å bli godt kjent slik at dette blir et trygt sted å være. Det sosiale, latter og moro er like viktig hos oss som selve dansen. 

Foresatte kan være med inn og delta sammen barnet i starten til han/hun kjenner seg trygg hos oss og til vi har blitt kjent med hverandre

VED PÅMELDING:  

 

Det er supert om du ved påmelding også tar kontakt på E-post  og forteller oss litt om ditt barn, utfordringer i grupper, språk, syn/hørsel, favorittsanger, ting som er trygt og hva som kanskje kan utløse usikkerhet.

De første gangene er foresatte eller assistent/ledsager med i danseklasser

UNGDOMSGRUPPA 15+

Denne gruppen består av en bestemt, selvstendig gjeng på 15 - 22 år og de klarer seg helt uten foresatte i salen og har stor medbestemmelse over i innhold i timene. 

Vi opptrer på ulike show og konkurranser med våre show og hip hop danser og har deltatt med fem av jentene i Specail Olympics. 

Vi jobber i hovedsak med Hip Hop og Show dans. For øyeblikket er det kun jenter i gruppen, men danseglade gutter er også velkomne. 

 

VED PÅMELDING:  

 

Det er supert om du ved påmelding også tar kontakt på E-post  og forteller oss litt om ditt barn, utfordringer i grupper, språk, syn/hørsel, hva som kanskje kan utløse usikkerhet osv. 

DATOER 

3 februar

17 februar

9 mars

23 mars

13 april

27 april

11 mai

25 mai

DATOER 

3 februar

17 februar

9 mars

23 mars

13 april

27 april

11 mai

25 mai

DATOER 

3 februar

17 februar

9 mars

23 mars

13 april

27 april

11 mai

25 mai

Unknown-1.png
Unknown.png
Oslo-Idrettskret.png
Vi takker Norges Danseforbund for  å bidra med ledsager/assistent midler . 
 
bottom of page