LAMBERTSETER
OPPSAL
NORDSTRAND
RAKKESTAD

STUDIO STEP UP 

Subtitle

 REFERANSER   VOKSENKURS 

REFERANSER BARNEKURS 

HIP HOP , HOT STREET og BARNEDANS

Jeg har deltatt på flere av Maries dansekurs og har vært super fornøyd fra første stund (både med mine barn og meg selv). En sjelden gang i livet møter man mennesker som virkelig brenner for det de gjør, Marie er en av dem. Uansett om timen har vært tidlig eller sent har hun møtt opp propp full av engasjement og entusiasme. Hun har en sjelden evne til å begeistre og inspirere. At hun i tillegg er en svært dyktig koreograf som lager varierte og knallgode koreografier er bare et stort pluss. Kan anbefale alle et kurs med Marie!  


Franciska Munck-Johansen. Dans og Boot Camp

Jeg har gått på hot street, zumba, bikini boot camp og ladies boot camp på Studio Step Up. Jeg var overhodet ikke glad i trening før jeg begynte på studioet til Marie! Men med så mye variert trening og personlig oppfølging og oppmuntring fra dyktige trenere/instruktører har jeg begynt å sette pris på det jeg kan gjøre for kroppen min. Og ja, det er "blod, svette og tårer", men når man begynner å se resultater er det absolutt verdt det! Jeg kan virkelig anbefale studioet til alle som sliter med å komme i gang! 

Mvh, Nine Strøm  

   
 

BOOT CAMP / VEKTREDUSKJON

2 år på rad har jeg deltatt på Studio step up sitt konsept bikini boot camp med veldig gode resultater. Ikke bare har jeg gått ned i vekt, som var hovedmålet mitt da jeg startet. Jeg har fått så mye mer enn det. Bedre helse, mere overskudd og energi i hverdagen, et sunnere kosthold og god matvaner, en sterkere kropp og mange nye og gode venner. Som kunde på Studio Step UP blir jeg alltid møtt på en god måte, instruktører og andre som trener der er med på å gjøre alle timene morsomme og tiden går så fort. Noe av det beste er at jeg til dags dato aldri har opplevd at det er kjedelig å trene, ingen timer er like, tiden flyr og jeg merker nesten ikke at klokka går før timen er over. Tusen takk for alt dere har lært meg og for at jeg har blitt en sunnere, sterkere og gladere jente. 

Jeg gleder meg til en ny runde i vår :o)

Kristine Ramsøy-Syse

HIP HOP og KONDISJONSDANS 

Jeg har hatt Marie som danselærer i både Hip Hop og i Dancepuls. Hun er utrolig inspirerene, full av energi og smittende danseglede. Hun er også faglig veldig dyktig og pedagogisk flink. Hun har bidratt til at jeg har fått troen på at jeg kan danse Hip Hop og andre kule danser selv om jeg er over førti!  JEg gleder meg alltid til hennes timer vil savne henne masse når hun slutter på dansestudioet jeg trener ( U&I i Lørenskog). 

LYkke til med Nytt dansestudio Marie!! 

Mvh, Runa Kjølle 

DANS for voksne

Jeg har deltatt på kurs hos Marie McRoald over flere semester og er svært fornøyd!Hun er først og fremst en allsidig, dyktig og energisk danser med naturtalent for å sette seg inn i og beherske flere dansestiler. 
Som instruktør er hun engasjerende, god til å forklare, god til å få med alle, morsom og gir energi!
Hun lager meget gode og varierte komposisjoner.
 
 - Mvh, Siri Rønneberg-

Mommy & Me .

Dette kan anbefales på det sterkeste! Er tidligere kursdeltaker på Mommy & Me. Jeg deltok ikke bare en, men to ganger og har oppnåd flotte resultater jeg er kjempefornøyd med..Gjennom kurstiden fikk jeg tilgang til riktig opplæring på supre og enkle øvelser (som jeg egentlig virkelig ikke ville trodd fungerte), personlig hjemmetreningsprogram, kostveiledning for vektreduksjon (de har også veileding for den som ikke trenger å gå ned) og tips og tilgang til masse gode og sunne oppskrifter.. Mye av det jeg fikk kjennskap til gjennom kurset og kursveilederen er ting jeg har tatt med meg i hverdagen og inn i familielivet etter at permisjonstiden nå er over og hverdagen igjen er en realitet.. For øvrig var det å ha med seg barnet på trening veldig lettvint og kjekt, ikke trengte jeg barnepass og han fungerte som mine "manualer" på enkelte øvelser og som ektra vekt i vognen når treningen forgikk ute..Jeg har som sagt vært med på to perioder og hvor den ene var på sommer/høst og den andre vinter/vår. Begge årstidene ble godt tilrettelagt for variert ute og innendørstrening og jeg kan ikke annet enn å anbefale dette på det sterkeste..                                                                                    Med vennlig hilsen Beate Sundstrøm,  Lambertseter, Oslo 

Ref. Zumba, Studio Step Up

Har "trålet" endel treningsstudioer opp gjennom årene, men jeg må si at det er noe eget ved Studio Step Up. Den gode atmosfæren, det personlinge preget. 
Man blir alltid møtt med et ekte, vennlig smil (ikke et påklistret et, fordi man har fått beskjed om det), og man blir tiltalt ved navn (noe forøvrig instruktøren prøver å lære seg/huske allerede under første time, og det i en klasse på kanskje 20 stk). 
Dette gjør at man føler seg ivaretatt og litt "hjemme". Jeg har deltatt på flere Zumba kurs på Studio Step Up, og må si meg strålende fornøyd. Har vært innom andre aktører med Zumba på timeplanen, men vender alltid tilbake hit. 

Instruktøren har mye å si for opplevelsen av treningen, og jeg har hatt den gleden av å ha Mie Marie som danseinstruktør. Hennes entusiasme, glede og positive energi er veldig smittende. Man merker raskt at trening og dans er noe hun brenner for, og hun er meget dyktig i det hun gjør. Sammen med Mie Marie blir trening lystbetont og morsomt.

Av og til møter man personer som er som en stjerne: selvlysende, gir kraft, har utstråling og varme. Mie Marie er et slikt menneske.

Med vennlig hilsen en fornøyd Zumba entusiast

Laila H. Dalby

 

Referanse - Bikini Boot Camp 

Referanse fra de som har deltatt på både Barne og voksenkur 

Jeg startet å trene med Marie i 2008, da min datter var 8 uker.
Konseptet Mommy & Me var nytt og spennede for meg, og helt fantastisk at man kunne ha babyen tilstede under hele timen.
Vi ble utfordret, fulgt opp og presset til maks både innendørs og utendørs. Til tider veldig tøfft, men Marie er alltid en en supermotivator med en fantastisk utstråling og energi som smitter over på deltagene! Om babyene ble litt lei, var Marie først ute med å ha en eller to armen
slik at vi mammaene kunne gjøre det vi kom for å gjøre. TRENE!

Etter dette var det ikke bare, bare å dra tilbake til de vanlige treningstudione, treningopplevelsen jeg har fått med Marie og gjengen hennes kan ikke måles med hva de store kjedene kan tilby. Jeg har siden Mommy and Me, gått på Bikini Boot Camp og Zumba.
Her blir vi dratt med utendørs i all slags vær, vi får brukt kroppen og kjent på muskler vi ikke visste fantes. Danset og beveget oss til latinske, afrikanske, og rytmer fra Bollywood, som ikke blir
mindre gøy når salen fylles av en utrolig energi av de som er med. Man blir motivert, engasjert, og ikke minst man skaper nye bekjentskaper!
Takk Marie og Anette for treningsgleden dere formidler!

Det er ikke bare jeg som har fått gleden av Maries utrolige bevegelsesglede, min datter Amalie som var nesten 2 år i 2008 startet på barnedans med henne. Amalie er nå 5 år og i løpet av 6 sesonger med dans har hun vært gjennom ministjerner, småstjerner og nå mini cheer strålende fornøyd etter hver dansetime, gleder seg til hver gang vi skal til Studio Step Up, og peker på "danseskolen min" hver gang vi kjører forbi. Lillesøster Adele har siden hun var 8 uker og ble med meg på Mommy & Me, også hatt gleden av Marie sin positive tilstedeværelse! Adele er nå 3 år og i likhet med storesøster har hun gått på barnedans siden hun lærte å gå. Denne siste sesongen har Adele fått gleden av å bli kjent med Alexandra, en av de nye instruktørene på Studio Step Up! Alexandra er en utrolig jente, som Adele har blitt veldig glad i. Hun er fantastisk med barna og det er ingen tvil om at dansesalen fylles med glede
og latter når de setter i gang!

Vi kunne ikke ha funnet et bedre forbilde i dans og bevegelsesglede for våre barn, enn jentene på Studio Step Up!

Takk for alt dere gjør Marie og gjengen!

Sigrid N. Rojas