Studio Step Up  

Subtitle

Studio Step Up er et dansestudio drevet av idrettsklubben Step Up Danseklubb, en fleridrettsklubb med bl.a. dans, drill og cheerdance. 


Step Up en 100% idrettsklubb med et  foreldredrevet styre,  daglig leder og 20 forskjellige trenere innen dans, turn, Sportsdrill, sang og cheerdance. 

Idrettsklubben er medlem i Norges Idrettsforbund, Norges Danseforbund, Norges Danselærerforbund og Norges Forbund for Amerikanske Idretter. Vi har knyttet til oss flere av Norges beste innen sin gren og jobb

Step Up er i hovedsak et studio som drives med hjerte for barn og ungdom i bydelen, men mange kommer også fra andre steder i Oslo/Akershus og det synes vi er veldig hyggelig. Miljøet er godt uansett hvilket mål du har med treningen. Man er velkommen til å ha dans/drill som hobby hos oss eller man kan få hjelp til å utvikle seg som konkurransedanser og ta det til et høyere nivå. 


Vi er veldig opptatt av å tilby et sted som alle føler seg inkludert og er en "Se & Bli Sett klubb".  Klubben tollererer ikke mobbing og jobber veldig med å ha et godt miljø blant danserne. Med hovedbase i Bydel Nordstrand er det helt naturlig at vi stiller opp på forskjellige aktiviteter på skoler og i barnehager i området og det er ukentlig dansebursdager og utdrikkingslag hos oss. 
Våre lokaler