LAMBERTSETER
OPPSAL
NORDSTRAND
RAKKESTAD

   STEP UP DANSEKLUBB   

Subtitle

Studio Step Up er et dansestudio drevet av idrettsklubben Step Up Danseklubb, en fleridrettsklubb med bl.a. dans, drill og cheerdance. 


Step Up en 100% idrettsklubb med et  foreldredrevet styre,  daglig leder og 20 forskjellige trenere innen dans, turn, Sportsdrill, sang og cheerdance. 

Idrettsklubben er medlem i Norges Idrettsforbund, Norges Danseforbund, Norges Danselærerforbund og Norges Forbund for Amerikanske Idretter. Vi har knyttet til oss flere av Norges beste innen sin gren og jobb

Step Up er i hovedsak et studio som drives med hjerte for barn og ungdom i bydelen, men mange kommer også fra andre steder i Oslo/Akershus og det synes vi er veldig hyggelig. Miljøet er godt uansett hvilket mål du har med treningen. Man er velkommen til å ha dans/drill som hobby hos oss eller man kan få hjelp til å utvikle seg som konkurransedanser og ta det til et høyere nivå. 


Vi er veldig opptatt av å tilby et sted som alle føler seg inkludert og er en "Se & Bli Sett klubb".  Klubben tollererer ikke mobbing og jobber veldig med å ha et godt miljø blant danserne. Med hovedbase i Bydel Nordstrand er det helt naturlig at vi stiller opp på forskjellige aktiviteter på skoler og i barnehager i området og det er ukentlig dansebursdager og utdrikkingslag hos oss. 
Våre lokaler