LAMBERTSETER
OPPSAL
NORDSTRAND
RAKKESTAD

STUDIO STEP UP 

Subtitle

Kjøpsbetingelser barn / ungdom Studio Step Up. 

( Betingelser for voksenkurs lenger ned, egne betingelser gjelder for Mommy & Me)


Det er meget viktig at dettes leses før du melder deg eller ditt barn på kurs. Disse finner du og i bookingen og blir tilsendt på e-post sammen bekreftelse på bestilt kurs. Ved å kjøpe kurs på Step Up godtar du disse betingelsene. 


1.  Påmeldingen er bindende.
Du har mulighet til  å ombestemme deg etter første time med danseundervisning. For at man skal få tilbakebetalt kursavgiften må vi ha beskjed innen 48 timer om plassen ikke skal benyttes slik at vi kan gi den videre til andre på venteliste. Dersom man ikke sier fra seg en plass vil man bli fakturert hele beløpet. Dette godkjenner du ved å sende inn påmeldingskjemaet på nett eller innmeldingskjemaet på studioet. 


2.  Kun sykemelding fra lege er gyldig for tilbakebetaling av kursavgift etter disse 48 timene. Sykemelding må fremvises innen 14 dager etter at den er skrevet ut av lege. Etter dette vil ikke penger bli refundert.

3.  Du kan ikke dele plassen din med noen, eller gi bort timer når du selv er borte.


4.  Forsikring: 
Våre medlemmer mellom 5 og 13 år er forsikret til og fra og på Step Up Danseklubb.  For medlemmer over eller under denne alder gjelder forsikringen kun om man er forsikret gjennom lisens betalt til Norges Danseforbund eller NCDC.   
 
5.  Innbetaling skjer via nettbank og skal stå på vår konto til forfallsdato. Hvis du ikke har betalt før oppstart vennligst medbring kontanter ved første trening hvis ikke annet er avtalt på e-post.


6.  Du mottar betalingsinformasjon og bekreftelse innen 4 døgn etter påmelding (gjelder ikke helg ). Dersom du ikke mottar dette innen 4 virkedager kontakt oss på kurs@studiostepup.com 


7.  Dersom det ikke er plass på et kurs kan du sette deg opp på venteliste og vi gir deg beskjed straks du har fått plass hvis det lar seg gjøre. Mottar du faktura er dette bekreftelse på plass. 


8.  Vi har et minimum på 8 deltakere på barn/ungdomskurs. Ved færre deltakere enn dette vil plass på et annet parti tilbys hvis det lar seg gjøre.


9.  Studio Step Up forbeholder seg retten til endre timeplanen dersom det er for få påmeldte på kurs eller av andre grunner som gjør det vanskelig for oss å gjennomføre kurset. Alle vil få beskjed om dette til den oppsatte e-post adresse i webskjemaet.


10. Medlemsavgift gjelder for alle som trener på Step Up eller på kurs i tilknytning til Studio Step Up. 


Tusen Takk for at du har lest gjennom og respekterer våre betingelser og hjertelig velkommen på kurs!

Mvh, Team Step UP

 

 


Kjøpsbetingelser trening og Zumba for voksne.

1.  Påmeldingen er bindende.

2.  Det er gratis prøvetime på alle voksnekurs en gang. Etter dette koster prøvetime  200,- som en Drop in time

3.  Kun sykemelding fra lege er gyldig for tilbakebetaling av kursavgift. 
4.  Sykemelding må fremvises innen 14 dager etter den er skrevet ut av lege. Etter dette vil ikke penger bli refundert.

5.  Du kan ikke dele plassen din med noen, eller gi bort timer når du selv er borte.

6.  Dersom ikke innbetaling er gjort før oppstart må kursavgiften betales kontant første kursdag (vi har ikke terminal ).
7.  Du mottar betalingsinformasjon og bekreftelse innen fire døgn (ikke helg). Dersom du ikke mottar dette kontakt oss på kur@studiostpeup.com

8.  Studio Step Up kan endre timeplanen dersom det er for få påmeldte . Alle vil få beskjed om dette til den oppsatte e-post adresse i webskjemaet.

9.  Det kan forekomme endringer på timeplanen dersom noe har oppstatt som gjør det vanseklig å gjennomføre kurset eller som følge av skrivefeil på timeplanen.


Takk for at du har lest gjennom og respekterer våre betingelser og hjertelig velkommen på kurs!

Mvh, Team Step UP

 

 

Studio Step Up 2012 -  www.studiostepup.com