Studio Step Up  

Subtitle

Denne siden oppdateres for øyblikket. Velkommen tilbake om kort tid til oppdatert informsjon om vårt flotte instruktørteam. 

Marie     

Grunnlegger av Studio Step Up, instruktør og daglig leder for Idrettsklubben Step UP Danseklubb. 

Personlig Trener, kostholdsrådgiver og Danselærer. Marie har danset i 35år,  konkurrert i bl.a. fitness og Sportsdrill for Oslo turn hvor hun har NM-titler i begge grener. Marie er hovedtrener på Step Up  og Sportslig/fagligl  leder. 

Underviser i: Barnedans, Cheer Dance, Freestyle & Slow, Tease Dance, Styrke, boot camp ++

INSTAGRAM @aktivmamma1

Nora Victoria 

Underviser på Lambertseter 

Hip Hop Pedagog med lang er faring.  En trofast og utrolig ispirerende Hip Hop trener som mestrer de fleste sjangre innen grenen. Ingen av Noras timer er kjedelige og  hun har alltid noe nytt og spennende å lære bort. Nora er ofte å se på tv ( MGP, musikkvideoer osv. ) Hun har også danset for selveste Lady Gaga da hun var på turne i Norge.  Jobber også som dommer i Streetdance. 


Underviser i : Hip Hop, Girly Style og Quen Vixens Crew + privattimer for de som vil konkurrere i Hip Hop solo og duo ( to og to ). 

INSTAGRAM @nora_victoria 

Maria Fritz

Underviser på Lambertseter 


Maria er en ekte entertainer som har utdannet seg til dansepedagog i Sverige og England, musikaldans-pedagog i London og vokalpedagog i Københanvn. Med over 20 års erfaring innen scenearbeid i store og små roller kaster hun glans over våre lokaler for 2. år på rad. Hun er også instruktør for danse og sangkurset "Popstars" der sangen er i fokus. 


Underviser i: Musikal, Show Dans, Popstars pg lyrisk.


ANDREA  Madsen.


Underviser på Lambertseter 

Andrea er tidligere konkurransedanser i Hip Hop, Freestyle Disco og Slow.  Andres styrke er flotte og gjennomtenkte koreogragfier som utfordrer danserne. Andrea jobber til daglig på Munkerud AKS som en del av utdannelse " Barne og ungdomsarbeider". 


UNDERVISER i:  Freestyle, Hip Hop og Slow Dance. 

Charlotte  Lunde 

Underviser på Lambertseter Engasjert trener som også sitter i Freestyle & ido Styret til Norges Danseforbund. 

Utdanner seg til Eiendomsmegler ved siden av jobber på Step Up. Charlotte gjør en flott jobb med å følge opp store og små konkurransedansere i Freestyle og Slow. 


Underviser i : Freestyle Disco &  Slow Dance ulike partier og alle nivåer. 

Stine Mehlum  

Underviser på Lambertseter 

Stine er tidligere konkurransedanser i Freestyle, Slow dance og Disco hvor hun har utmerket seg også utenfor skandinavia. Stine er også utdannet via idrettsskole i Danmark og er sertifisert dommer i Norges Danseforbund. Jobber ved siden av Step Up på Fresh Fitnes som Les Mills instruktør. 


Underviser i: Alle nivåer Freestyle og Disco, Slow, Disco og Disco Akro. 

Catherin Guzman Gjølstad

Lambertseter

Catherin har engasjerende og morsomme danseklasser og blidere trener skal du lete lenge etter.  Har du litt tid til overs kan du også få en massesjebehandling i Step Ups lille Oase. Se mer her www.rentliv.net 


UNDERVISER I: Grunnukrs FDJ/SLOW 7-10 år og MInistjerner og barnefreestyle. 

Elin Beate Holen Hendriksen 

Underviser på Lambertseter 


Elin er tidligere Cheerleader fra 90`tallet som senere har utdannet seg til både lærer og dansepedagog. Timene til Elin er inspirerende,  nøye planlagt med grundig teknikk og flotte koreografier. 

Underviser: Cheerdance. 

Click here to edit text